Logo Roman Sports

11e Utrechtse Honk- en Softbaldagen - VOL !!

Van 26 tot en met 28 augustus gaan we voor de 11e keer de Utrechtse Honk- en Softbaldagen organiseren. Ondanks Corona, verzorgen we 3 dagen lang clinics op de velden van UVV.

Natuurlijk worden de dagen anders ingekleed om zo voldoende rekening te kunnen houden met de richtlijnen van het RIVM.

Het kamp is gericht op kinderen van 7 t/m 14 jaar oud. Alles is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden, waardoor ze nog meer plezier en enthousiasme halen uit hun sport. Ook deze editie kunnen we weer rekenen op diverse ervaren instructeurs.

Dit jaar is er vooralsnog een maximum aantal deelnemers van vijftig, zodat we eea overzichtelijk kunnen houden. Indien de omstandigheden het toelaten, kijken we of er nog mensen van de wachtlijst worden toegevoegd.

Programma

Tijdens de clinics is er aandacht voor basisvaardigheden, en voor de gevorderde spelers is er genoeg ruimte om een stap verder te gaan. Door de kleine groepen die we hanteren, kan er binnen de groepen ook gedifferentieerd worden.

Om de dag competitief af te sluiten eindigen we met leuke games, waaronder de vrijdag met de sliding training.

De driedaagse wordt verdeeld in vier programma's waartussen je een keuze maakt. Dit programma volg je dan het gehele kamp:

* Pitching & Hitting: Tijdens dit programma worden alle aspecten van het slaan en pitchen verzorgd. In geval van slaan is dat ook situationeel slaan en stootslagen. Naast het gewoonlijke bullpen werk besteden we ook aandacht aan fielding, pick-offs, positionering.

* Catching & Hitting: Catchers worden onderworpen aan diverse gooi-, vang- en positie specifieke oefeningen (blokken, hoge ballen, etc). De drills worden afgewisseld met hitting drills.

* Fielding & Hitting: Ook de fielders worden onderworpen aan diverse positie specifieke oefeningen (dubbels, relays, jumps in het outfield, etc). Daarnaast zullen ook zij tussen de drills door veel slaan.

* Little Sluggers: Voor de Beeballers (kids van 7 t/m 9) zijn er allround trainingen gericht op het verbeteren van slaan, gooien, vangen, rennen en bewegen. In de middag zijn er de skills games, waarbij ze zich steeds weer kunnen verbeteren in de diverse honk- en softbal skills.

Verdere info

KOSTEN. De kosten voor de driedaagse zijn € 102,50. Deelname aan een losse dag bedraagt € 40,00. Op alle drie de dagen wordt er voor een uitgebreide lunch gezorgd.

BBQ. In tegenstelling tot andere jaren is er GEEN afsluitende BBQ.

LOCATIE & TIJDEN. De Honk- en Softbaldagen worden gehouden op de velden van UVV (Sportpark de Paperclip aan de Parkzichtlaan te Vleuten). De dagen beginnen om 9.30u en zullen ongeveer duren tot 16.30u.

AANMELDEN. Aanmelden is (voorlopig) niet meer mogelijk.


LET OP !! VOL = VOL !!

group Slidings Having Fun

Agenda activiteiten

Twitter

ROMAN SPORTS