Logo Roman Sports

Winterschool 2019


Ook in 2019 verzorgt Roman Sports weer een winterprogramma. Na de laatste wedstrijden in oktober, houden we enkele weken rust, zodat het lichaam weer even op adem kan komen. Vanaf 10 november gaan we van start. Doel van de winterschool is jeugdspelers de mogelijkheid te geven om in de winterstop door te blijven trainen en hun honk- en softbalvaardigheden verder te ontwikkelen. Tijdens de winterschool richten we ons op: slaan, bewegen, gooien, vangen en fielden.Programma Winterschool

Na een uitgebreide warming-up & bewegingstraining wordt er in verschillende blokken gewerkt: een blok posities en een blok hitting. Welke positie je ook kiest, slaan komt altijd aan bod!

In het positie blok kun je kiezen uit het pitchen (ALLEEN HONKBAL), fielden en catchen. De basis van dit blok vormt het gooien en de gooitechniek, voor de veldposities ook het voetenwerk en handelingssnelheid.

In het hitting blok besteden we aandacht aan de basis van het slaan: de houding, de handen en het 'pad' naar de bal.

VOOR WIE: Honkballers en softbalsters geboren in de jaren 2004 tot en met 2010. Maximaal aantal deelnemers per blok: 25.
WAAR: Sporthal de Paperclip, parkzichtlaan 201, Vleuten/Utrecht.
WANNEER: Zondagen 10 nov/ 17 nov/ 24 nov/ 1 dec/ 8 dec/ 15 dec.
TIJD: Blok 1 van 12:30 tot ca. 14:30; of Blok 2 van 14:15 tot ca 16:15.
KOSTEN: € 100 incl. BTW voor 6 lessen.


Op 2 november wordt bekend in welk blok de deelnemer wordt ingedeeld. Bij de verdeling wordt rekening gehouden met de hoeveelheid catchers, pitchers en fielders, maar natuurlijk ook met teamgenoten en niveau.

Seizoen 2020 start hier!

Inschrijven is niet meer mogelijk. De winterschool zit vol !!

Agenda activiteiten

Twitter

ROMAN SPORTS