Logo Roman Sports

Honk- en Softbalclinics

Roman Sports organiseert voor diverse organisaties, instellingen en verenigingen honk- en softbalclinics. Beweging, samenwerking, plezier en de introductie van de honkbal- en softbalsport staan daarbij voorop. De clinics worden aangepast aan het niveau van de doelgroep en de doelstelling.

Verenigingen/jeugdspelers

Voor iedere jonge honkballer is het een droom om een Major League-speler te worden en in de voetsporen te treden van Rick van den Hurk, Xander Bogaerts en Roger Bernadina. Dat vergt natuurlijk hard werk en inzet. Roman helpt haar deelnemers om meer uit hun kwaliteiten te halen. Door een goed gecoördineerde aanpak en persoonlijke aandacht worden de bewegingen en techniek onder de loop genomen. Daarbij wordt rekening gehouden met ieders 'aangeboren' mogelijkheden en talent.

Scholen

Roman Sports geeft tijdens de gymles, op een naschoolse activiteit of tijdens de sportdag een clinic en brengt de basisbeginselen van het honk-/ en softbal (het gooien, vangen en slaan) over. Dit kan in de gymzaal, een veldje bij de instelling of op een nabijgelegen sportveld.

Bedrijven

Roman Sports biedt u bedrijfsuitjes aan met Honk- of Softbal. Iedereen is actief bezig op het niveau dat zij wenst en aan kan. De activiteiten zijn gericht op plezier en samenspel. Dit zorgt ervoor dat u en uw collega's elkaar in een andere setting leren kennen en bezig zien. Voor uw bedrijf betekent dat betere onderlinge communicatie, meer vertrouwen en meer betrokkenheid bij elkaar en het bedrijf.... LEES MEER

Interesse?

Ben je benieuwd naar wat Roman Sports voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info....

VANDAAG NOG !!

Scholenclinic Winterschool2011

Agenda activiteiten

Twitter

ROMAN SPORTS