Logo Roman Sports

Honkbal trainingen, clinics en lessen: individueel, in groepen en voor verenigingen

Voor iedere jonge honkballer is het een droom om een Major League-speler te worden en in de voetsporen te treden van Rick van den Hurk en Roger Bernadina. Dat vergt natuurlijk hard werk en inzet. Roman helpt haar deelnemers om meer uit hun kwaliteiten te halen. Door een goed gecoördineerde aanpak en persoonlijke aandacht worden de bewegingen en techniek onder de loep genomen en worden verkeerd aangeleerde bewegingen ('muscle memory') aangepast. Daarbij wordt rekening gehouden met ieders 'aangeboren' mogelijkheden en talent. Roman verzorgt dit op kleine (individueel), maar ook op grotere schaal (groepen en verenigingen), tijdens een training of op een aparte dag.

  • Individuele lessen. Persoonlijke aandacht door één op één training, waarbij stapsgewijs alle aspecten van de betreffende vaardigheid zullen worden doorgenomen.
  • Groepstraining. Groepstraining waar de persoonlijke aandacht wordt gemixt met een groepsaanpak. Men werkt met elkaar en trekt elkaar naar een hoger plan.
  • Honkbalclinics. Dit zijn algemene of 'special skill' clinics voor honkballers. Bij dit laatste wordt aandacht besteed aan één bepaalde vaardigheid (hitting, pitching, catching, fielding en/of honklopen).
Slagtraining indoor (jeugd) Jeugclinic

Agenda activiteiten

Twitter

ROMAN SPORTS